Tilskudd til lokale kulturbygg/samfunnshus

Tilskudd gis til restaurering, reparasjoner, ombygging og nybygging (ikke inventar o.l.) av lokale kulturbygg/samfunnshus som er åpne for allmenn bruk og som kan leies ut til alle typer kultur- og organisasjonsvirksomhet og der driften i hovedsak er basert på frivillighet eller dugnad.

Vilkår/betingelser
Kommunal andel settes til samlet 1/3 av totale støtteberettigede kostnader (samme prinsipp som for søknader om spillemidler til idrettsanlegg), men da kommunens budsjett til formålet er begrenset må større tilskudd forventes utbetalt over flere år.

Mottager av kulturmidler (også til bygg/anlegg) forplikter seg til å akseptere ledsagerbevisordningen.

For å sikre at tilskuddet blir brukt i henhold til forutsetningene, tas det forbehold om kommunerevisjonens rett til innsyn i foreningens regnskap.

Uavhentede tilskudd bevilget til bygg/anlegg inndras etter 3 år.

Søknadsfrist 1. oktober hvert år.
Søknadene behandles administrativt av kultur og fritid.

Hva skal følge saken?
Behovsvurdering, detaljert kostnadsoverslag, finansieringsplan og driftsplan.

03.10.2011
01.06.2012