Slik finner du oss

Hovedbiblioteket holder til i nye lokaler i Hadeland videregående skole.
Adresse: Skolelia 3, inngang 3 fra østsiden, mot Gran ungdomsskole, 2750 Gran.

Vegbeskrivelse
Med bil: kjør inn ved Kiwi sør for Gran og følg veien foran skolen og videre oppover. Ta til høyre i krysset ved varmesentral og du har parkeringsplassen til høyre for deg. Eller du kan kjøre inn ved Granvang og følge Hovsvegen opp til første avkjøring til høyre mot Gran ungdomsskole. Ved første kryss svinger du av til høyre ved varmesentralen og parkerer på parkeringsplassen.

Gående: kan følge samme rute som for bil. Du kan i tillegg gå opp gangstien på sørsiden av bygget fra Kiwi, eller inn hovedinngangen til skolen og følge trappene opp til 3. etasje. Det finnes heis i bygget for de som har behov for det.

Parkering på Gran
Parkeringsplassen finnes på taket på østsiden (inngang 3) av bygget mot Gran ungdomsskole. Dette er gjesteparkeringen for gjester til biblioteket og tannklinikken. 

Fra 16.01.17 innføres det betaling pr. time på gjesteparkeringsplassen frem til kl. 16.00. Det koster kr. 25,- pr. time. 

Etter kl. 16.00 på hverdager og på helger er det GRATIS å parkere.
 
Alternativ til parkering: Det er stor parkeringsplass ved Gran ungdomsskole, på Lidskjalv ved Granvang eller i Gran sentrum. Der er det også gratis parkering.

Filialen i Brandbu holder til på gateplan i Centrumsgården, Storlinna 48 D. 
Biblioteket ligger lett tilgjengelig i Brandbu sentrum. I samme bygg som biblioteket finner du apoteket, Nille og bakeri. Det er fin parkeringsplass utenfor biblioteket og det er gratis å parkere.

Publisert
24.05.2013
Sist endret
12.01.2017
Publisert av
Gran kommune

Kontaktinformasjon

Avdeling Gran 
Telefon: 61 39 22 50
bibliotek@gran.kommune.no
Åpningstider

Avdeling Brandbu
Telefon: 61 39 22 60
bibliotek@gran.kommune.no
Åpningstider