Trulserudenga barnehage

Trulserudenga barnehage har åpningstid hverdager kl. 6.45 - 17.00.

Vi har åpent 12 måneder i året. Det er stengt på helligdager, samt jul- og påskeuka. Vi har 7 planleggingsdager i året. Da er også barnehagen stengt.

Barnehagen er en privat, foreldre eid andelsbarnehage. Når dere får plass i barnehagen må dere innbetale en andel på kr. 4.000,- pr. familie. Denne får dere tilbake når barnet/barna slutter. En andel kan gi prioritet ved opptak og ved opptak av søsken (se vedtektene).

Vi har 5 aldersinndelte avdelinger

  • Hestehoven (1 år): 12 barn, 2 pedagoger, 2 assistenter.
  • Hvitveisen (2 år): 14 barn, 2 pedagoger, 2 assistenter.
  • Rødkløveren (3 år): ca. 16 barn, 1 pedagog, 2 assistent.
  • Firkløver (4 år): ca. 16 barn, 1 pedagog, 2 assistenter.
  • Blåklokka (5 år): ca. 16 barn, 1 pedagoger, 2 assistenter.

Rødkløver, Firkløver og Blåklokka er mye sammen i hverdagen, men har egne prosjektgrupper og turdager. Vi har opparbeidet fast turplass i skogen ved Gran Tre, Magiskogen. Her har vi egen grillhytte og bålplass.

Vi er ca. 20 ansatte i barnehagen. Det er daglig leder og 7 barnehagelærere, 2 barne- og ungdomsarbeidere, 8 assistenter, kokke og kokke/renholder.

Barna må ha med seg matpakke kun til frokosten. Vi har egne kokker som tilbereder varm lunsj, og på ettermiddagen får barna et grovt knekkebrødmåltid. I tillegg vil vi tilby frukt og grønnsaker morgen og ettermiddag.

Vår visjon
"Trulserudenga- magisk og levende barndom!"

Barnehagen har en flott beliggenhet med skog i nærområdet og utsikt helt til Norefjell. Lokalene er lyse og trivelige med et godt tilrettelagt fysisk miljø og et utviklende læringsmiljø for de ulike aldersgruppene der sansene har fått en viktig plass.

Utelekeplassen vår er en stor naturtomt. Der har vi sandkasser, vannrenne, sklie, utsiktstårn, lekeborg, lekestue, gapahuk, grillhytte m.m. Dessuten gir barnehagens beliggenhet rikelig anledning til varierte opplevelser ettersom vi har både skog, vann, gårdsbruk, bedrifter, skole og Moen kirke i gangbar avstand. 

Trulserudenga barnehage er et sted der små og store har det magisk og levende sammen. Vi tar barn på alvor og lar dem få lov å være med å bestemme over sin egen hverdag. Vi ønsker å fylle barnas bagasje med varierte og gode opplevelser, magiske øyeblikk, latter og glede, respekt og toleranse, og tro på seg selv! Vi ønsker å la dem få erfaringer med ulike uttrykksmåter som sang, musikk, drama, forming og natur.

Vi ønsker å være en barnehage som er levende og i stadig utvikling, med aktive og tilstedeværende voksne. Vi ønsker å gripe tak i mulighetene rundt fantasi, kreativitet, kunst og kultur. Vi ønsker at barnehagen skal bli et spennende kulturlandskap å vandre i. Barna skal få utforske og oppdage, erfare og erkjenne, føle og forstå. Det er der den virkelige magien finnes, det er der man kjenner seg levende…..

Trulserudenga barnehage

- magisk og levende barndom

 

E-post: post@trulserudenga.no

Publisert
01.08.2011
Sist endret
09.02.2016
Publisert av
Gran kommune

Kontaktinformasjon

 

Trulserudenga barnehage
Trulserudvegen 2
2770 Jaren
Tlf:  61 33 66 77
Fax: 61 33 88 87

Styrer i barnehagen
Ingeborg Hageberget
Tlf: 986 25 030

E-post
post@trulserudenga.no

Åpningstid
Man - fre kl. 6.45 - 17.00

Barnehagens nettside
trulserudenga.no