Rakalauv barnehage SA

Rakalauv barnehage"I MODIGE RAKALAUV FÅR ONGA VARA ONGER"!Logo Rakalauv barnehage

Rakalauv barnehage er en foreldreeid barnehage som holder til i naturskjønne omgivelser i Granåsen. Vi tilhører Sanne skolekrets, og holder til i gamle Granlund skole og velbygningen. Her har vi holdt til siden 1995.

 

Vår åpningstid er fra kl. 06.45 - 17.00 fra mandag til fredag.
Vi holder stengt 4 uker i juli, samt i påskeuka og i romjula.

 

Rakalauv består av 2 avdelinger:
Midgard: barn fra 0-3 år. Vi har god plass inne, og store muligheter for småutflukter i nærmiljøet.

Utgard: barn fra 3-5 år. Utgard er en avdeling der vi har to faste utedager i uka. Kombinasjonsplass med inne- og utedager ser vi på som svært gunstig - barna får det beste fra to verdener! På utedagene har vi base i en lavvo kort vei fra barnehagen. 

Natur og uteliv preger hverdagen vår i Rakalauv. Nærmiljøet vårt byr på varierte opplevelser knyttet til småtjernene der vi setter teiner og pilker, de store jordene med akebakker og skiløyper vinterstid, og turene over halmstubb til faste turplasser. Ute i det fri finnes utallige muligheter for gode opplevelser, undring og erfaringer sammen, og aktive barn og voksne i samspill dyrker lek og gode relasjoner.

Lekens betydning og de voksnes tilstedeværelse i barnas lek er vårt fokusområde. Gjennom intern skolering med Kari Pape (www.pape.no) og Lise Barsøe, har vi rettet oppmerksomheten mot betydningen av trygge og faglige voksne til beste for barns utvikling. Vi ser at faglig fokus og refleksjoner rundt vår rolle og praksis styrker arbeidet med barn og foreldre. Leken skal derfor ha en sentral plass i Rakalauvs hverdag, dens egenverdi er en viktig side ved vårt pedagogiske arbeid.

Vi ønsker at barna skal bli selvstendige og trygge individer, og oppleve et inkluderende og anerkjennende lekefellesskap.

Vi håper å se dere i Rakalauv barnehagen!

For mer informasjon, ta kontakt med styrer Katrine Klophus.

Publisert
01.08.2011
Sist endret
05.12.2017
Publisert av
Gran kommune

Kontaktinformasjon

Rakalauv barnehage SA
Gagnumvegen 20
2750 Gran
Tlf: 61 33 00 37 

Styrer i barnehagen 
Katrine Klophus

E-post
styrer@rakalauv.no

Åpningstid
Man - fre kl. 6.45 - 17.00

Barnehagens nettside
rakalauv.barnehageside.no