Rediger

Sangkoret Karteswingen

Hovedkategori:
Kultur
Underkategorier:

Vi er en gjeng glade korister som holder til på Jaren i Gran kommune. Vi samles hver mandag på Toneveld fra kl. 19:00 til 21:30. Mandag er dermed blitt en del av vår felles kvalitetstid som vi skaper sammen. Balansen mellom det musikalske og sosiale er viktig for oss, like viktig som balansen mellom de ulike stemmene.

En forskningsrapport har kommet frem til at korsang burde vært utdelt på blå resept. Vi kunne ikke vært mer enig. Her har vi et fellesskap i vår fritid, der vi slapper av og skaper hygge og samhørighet sammen, og dermed også et overskudd til annen aktivitet. Leger henviser oss ved sykdom til treningssentre og idrettslag. Vi har aldri hørt om noen som er blitt henvist til kor. Hvorfor ikke? I en kjent sang heter det: "Syng, syng, syng og vær glad"!

I tillegg til mandagsøvelsene har vi også noe stemmeøvelser og hjemmeøvelser. Som hjelp til egentrening hjemme, har Aksel Dyrud laget lydfiler til det meste av det vi synger for hver stemmegruppe, og sendt dette ut på mail til oss. Et kjempemessig øvingsredskap. Aksel Dyrud er også korets reserve- og hjelpedirigent.

Blir du fristet til å bli med oss på en uforpliktende reise inn i det musikalske liv? Ikke nøl med å ta kontakt.

Postadresse Vennolumsvegen 97
Postnummer 2750
Poststed GRAN
E-post Send e-post til karteswingen@kor.no
Nettside(r)
Antall medlemmer ca 20
Kontonummer 2020 32 93020
Kontaktpersoner
Navn Funksjon Telefon
Hallgeir Hofve Leder 94158878

Kart

Se større kart