KS Læring - på full fart inn i Gran kommune

Det handler om e-læring for våre medarbeidere. Et mylder av ferdigprodusert lærestoff og mulighet for å skreddersy egne læringsløsninger.

Gjennom PILOTen Hadeland, helse og omsorg, er vi nå blant de første kommunene som utarbeider e-læring om hverdagsmestring. I løpet av høsten skal alle ansatte i helse og omsorg i Gran og Lunner delta i grunnopplæringen, slik at vi kommer videre i innføringen av hverdagsmestring som  tankesett over hele linja. I tillegg ønsker ledelsen å ta i bruk kurs i legemiddelhåndtering med testing og sertifisering.

På admininistrasjonssiden jobbes det med å lage et ansattkurs og et lederkurs. Disse vil forhåpentligvis kunne lanseres rundt årsskiftet.

Nøkkelpersoner fra Gran og Lunner får opplæring i systemet og er nå klare for innholdsproduksjon. Dette blir bra!

Har du lyst til å titte litt allerede nå? Besøk kslaring.no

28.08.2017
13.12.2017